Nyhet: Vi har öppnat vårdcentral i Malmö Läs mer.

Email-serien för blivande föräldrar

Lär dig allt du behöver veta om dina första veckor som förälder, innan bebisen kommer, i vår email-serie. Sammanställd av Knodds barnspecialister.

bild på bebis som håller i finger

Bli en trygg blivande förälder Väntar du barn? Bli en trygg blivande förälder redan nu med vår email-serie, sammanställd av Knodds barnspecialister. I den kommer du att få tips, råd och information om hur du bäst förbereder dig inför ditt stora äventyr - att bli förälder. Det är en spännande resa du har framför dig likt en karta som ritas om längs vägen. För kanske är detta det mest säkra faktumet - att barn i allra högsta grad är oförutsägbara. De växer, de utvecklas och de bygger sina personligheter hela tiden. Ena dagen kan de inte sätta sig upp och snart springer de omkull en.

Att få barn är fantastiskt, omtumlande och stort. Det är en situation som är svår att planera i förväg eftersom alla förlossningar och barn är olika. Inget är det andra likt. Därför är det omöjligt att i förväg hitta ett facit som talar för dig hur det kommer att bli. Det du istället kan göra är att förbereda dig genom att läsa på och därmed bygga upp din verktygslåda som förälder, redan innan barnet finns i din famn.

Vad innehåller serien? En bebis sömn - Sömncyklar och sömnfaser Lilla medicinlådan - Vad behöver bebisen? Sovplats - Vart och hur sover bebisen tryggast? Bebisars andning - Allt du behöver veta Att ha hemma - Vad behöver bebisen? Anknytning - Samspel mellan förälder och barn BB-väskan - Vad ska den innehålla? Gråt - Bebisens sätt att kommunicera Förlossningsbrevet - Vad ska finnas med? Första tiden - Några grundläggande tips

Vi använder din information för att endast skicka emailserien, vilket innebär 11 mail totalt och inget annat. Genom att klicka på prenumerera godkänner du att dina uppgifter skickas till Knodd, som förbinder sig att använda dem i enlighet med vår sekretesspolicy.

Författare:

Victor EgnellRedaktör

Senast uppdaterad

10 mars 2023

Läs mer

barnfötter under täcke
Barn och sömn - fakta och tips för mysiga sovrutiner
bebiskläder
BB-väskan - Vad ska den innehålla?
bebis hand och föräldrars händer
Anknytning - Samspel mellan förälder och barn
Se alla artiklarna
Barnsjuksköterska i mobilen