Nyhet: Vi har öppnat vårdcentral i Malmö Läs mer.

Favoritappen för svenska småbarnsföräldrar

Vab-dagar, konstiga utslag, knepiga sömnfaser eller var det där BVC-häftet gömmer sig… Det är mycket att hålla koll på som förälder, men med Knodd blir småbarnslivet lite enklare. Vi finns här för att hålla dig i handen genom föräldraskapet och ge stöd kring ditt barns hälsa och sjukvård - såväl genom vårt kunskapsprogram om ditt barns utveckling, digitala verktyg eller genom våra barnspecialister som finns tillgängliga inom minuter, var du än är.

Glatt barn

Spara ditt barns vaccin direkt i appen Genom våra funktioner i appen kan du nu enkelt följa ditt barns vaccinationsprogram och tillväxt i telefonen. Du kan även lägga till vaccinationer och tillväxtdata för ditt barn. Enkelt, smidigt och alltid till hands.

Månad för månad - utvecklingsprogram utformat av barnspecialister I Knodds kunskapsprogram lär du dig precis det samt att löpande att förstå ditt barns hälsa, utveckling och beteende. Du får veta allt från motoriska och kognitiva framsteg, till praktiska råd och tips på hur du kan trösta ditt gråtande barn och själv hantera de olika utvecklingsfaserna. Med andra ord blir överraskningarna färre och mer hanterbara.

Erfarna läkare och barnspecialister - i snitt 19,5 års erfarenhet av barnsjukvård Hos oss på Knodd får du kostnadsfri rådgivning och vård för ditt barn. Genom ett videosamtal hjälper vi till med bedömning, diagnos och behandling och du möter alltid trygga och erfarna barnspecialister eller barnläkare. Alla med lång yrkeserfarenhet inom barnsjukvården, som sträcker sig från 5 och upp till 27 år. De flesta kombinerar Knodd med att jobba fysiskt på olika barnakuter, barnavårdscentraler eller barnklinker. Några är specialister på allergier, andra kan allt om prematurer och många kan mycket om hur magen fungerar. Tillsammans kan de med andra ord det mesta om de minsta och har sammanlagt hjälpt hundratusentals barn genom åren.

Knodd har högst patientnöjdhet av alla vårdappar I en undersökning från doktorn.com av alla digitala vårdgivare som Kry, doktor.se och regionala digitala vårdgivare fick vi högst betyg i patientnöjdhet. Här är några av våra över 5000 st 5:or i App/Play Store: "Fantastisk app på alla dess sätt. Ger ett lugn till en oroliga föräldrar. Pedagogisk och kunnig sjukvårdspersonal som förklarar noga. Kan inte berömma nog!" Linnea, Knodd-användare “Fick snabb och professionell hjälp av supertrevlig och uppmärksam personal. Rekommenderar till alla småbarnsföräldrar!” Tina, Knodd-användare “Superfint bemötande och väldigt professionell hjälp, tekniskt överlägset andra "nätdoktorer", som fallerat för mig gång på gång. Kan varmt rekommenderas!” Patrik, Knodd-användare

Författare:

Sandra BergströmRedaktör

Senast uppdaterad

10 mars 2023

Läs mer

Omslag podden Knodden
Knodden - föräldrapodden med Norrlandspäron
bebis och mamma i fåtölj
Att vara hemma med sjukt barn
sjuk bebis
6 tillfällen då du som förälder faktiskt ska söka vård för ditt barn
Se alla artiklarna
Barnsjuksköterska i mobilen