Barns utveckling - följ ditt barns utvecklingsfaser i vår app

I Knodds kunskapsprogram lär du dig löpande att förstå ditt barns hälsa, utveckling och beteenden. Allt från motoriska och kognitiva framsteg, till praktiska råd och tips på hur du kan trösta ditt gråtande barn och själv hantera de olika utvecklingsfaserna. Ladda ner eller uppdatera appen i App/Play Store.

Följ ditt barns utveckling - fas för fas

Med tanke på att bebisar och barn utvecklas i en rasande takt kan det ibland vara svårt att hänga med och ha koll på vad man har att förvänta sig. Ibland hinner man precis få grepp om en fas innan den är slut och nästa utvecklingssprång börjar.

Då kan det vara skönt att veta att barn går igenom olika utvecklingsfaser och att det mesta är i sin ordning. Men ibland hjälper det att veta mer om de olika utvecklingsfaser eftersom kunskap (och många djupa andetag) är din bästa vän som förhoppningsvis hjälper dig att ligga steget före. Det har vi på Knodd förstått och nu hittar du allt det du behöver i Knodds nya kunskapsprogram där du löpande lär dig att förstå ditt barns hälsa, utveckling och beteende. Ladda ner eller uppdatera appen i App Store eller Play Store

Senast uppdaterad

26 maj 2020
Barnsjuksköterska i mobilen

Vi kan det mesta om de minsta

Få trygg rådgivning för barnsjukvård, snabbt och enkelt via Knodd i Android och iOS.

  • Alltid kostnadsfritt

  • Endast barnspecialister med 5+ års erfarenhet

Ladda ner Knodd på App StoreLadda ner Knodd på Google Play

4.9