Barnsjuksköterska extrajobb - Knodd

Barnsjuksköterskor till extrajobb

Jobba extra med att hjälpa barn och föräldrar via videosamtal

Knodd - den digitala vårdgivaren för barn och föräldrar - söker just nu barnsjuksköterskor med god erfarenhet av barnhälso- och sjukvård som vill jobba extra hemifrån!

Om Knodd

Knodd är en ny digital vårdgivare i uppstart som helt fokuserar på barn och föräldrar. Genom videomöten med erfarna barnsjuksköterskor ser vi till att alla barn får tillgång till patientcentrerad, kvalitativ och effektiv vård var de än bor.

Tjänsten innebär att du blir en av de första barnsjuksköterska på Knodd och att du därmed har möjlighet att hjälpa till i utvecklingsarbetet av tjänsten. Detta är alltså en unik möjlighet att vara med och påverka framtidens barnhälso- och sjukvård!

Så går det till

Som sköterska hos Knodd jobbar du deltid hemifrån, antingen dagtid eller kvällstid. Vi ser helst att man arbetar minst ett pass i veckan (8h dagtid, 4h kvällstid). Via videosamtal på Knodds platform kommer du då få hjälpa föräldrar och barn som söker vård hos oss. Varje samtal förbereds med automatisk anamnesupptagning och efteråt journalför du i Webdoc.

Din profil

Vi ser gärna att du:

  • Är specialistutbildad barnsjuksköterska
  • Har god erfarenhet av såväl barnhälsovård som barnsjukvård
  • Värdesätter bra bemötande och skapa trygghet hos föräldrarna
  • Har tillgång till egen dator och internet

Ersättning

Vi erbjuder en grundersättning samt extra ersättning per taget samtal.

Tid

Intervjuer för tjänsten hålls löpande via videosamtal eller på plats i Göteborg, och utbildningstillfällen kommer att hållas innan anställningens början.

Kontakt

Skicka ansökan med CV eller frågor till jobb@knodd.se