Internationella Barncancerdagen - hjälp oss hjälpa 

För varje ny förälder som blir användare i Knodd från fredag (14/2) och till med söndag (16/2), skänker vi 50 kr till Barncancerfonden. Tipsa gärna andra föräldrar om Knodd!

Var med och forma framtidens barnsjukvård och samtidigt bekämpa barncancer

Ett öppet brev från Knodd 

I helgen, fre-sön, skänker vi 50 kr till Barncancerfonden för varje ny förälder som blir användare i Knodd. Tipsa gärna andra föräldrar om Knodd!

Knodd startades för att vägleda, ge trygghet åt och stärka föräldrar. För att möta er, den nya generationens mammor och pappor, med en mer tillgänglig, personlig och praktisk sjukvård med barnens och föräldrarnas behov i fokus.

Men för att lyckas med det behöver föräldrar känna till att Knodd finns. Idag når vi ut till föräldrar via köpt marknadsföring i sociala medier, sökmotorer och annan digital annonsering. Det betyder att de pengar vi lägger på marknadsföring ofta hamnar hos stora utländska bolag, några ni säkerligen kan gissa er till.  

Lördag 15/2 är det Internationella Barncancerdagen, som bland annat uppmärksammas av Barncancerfonden. Ett oerhört viktigt ändamål och en organisation som genom åratal hjälpt familjer och stöttat forskning för att inte framtida generationer ska behöva drabbas. En organisation i behov av och värd varje krona de får. Inget hade därför gjort oss gladare än att istället skänka de pengar vi lägger på marknadsföring till Barncancerfonden. Där de gör nytta nu och i framtiden. För barn idag och imorgon. 

Vi har förstått att föräldrar gärna hjälper andra föräldrar genom att dela föräldratips och erfarenheter, och vi blir enormt glada och stolta när vi hör nöjda föräldrar tipsa andra om Knodd. Vi vill därför be er om hjälp. Hjälp oss skapa en bättre barnsjukvård och var samtidigt med och bekämpa barncancer. Sprid ordet om Knodd. Dela med dig av din erfarenhet och vad du tycker, i föräldragruppen på Facebook, sångstunden, förskolan, babysimmet, vid kaffemaskinen, via knapparna nedan… Var du än brukar träffa likasinnade föräldrar och hur det än passar dig, så kan du hjälpa till att bidra med att vi skänker pengar till barncancerforskning.  

Som tack pausar vi all vår marknadsföring och lägger de pengarna någon annanstans. Någonstans pengarna gör nytta, på riktigt.

För varje ny förälder som blir användare i Knodd från fredag (14/2) till med söndag (16/2), skänker vi 50 kr till Barncancerfonden 

Tillsammans skapar vi framtidens barnsjukvård och hjälper till att bekämpa barncancer. Tack för din hjälp.

Senast uppdaterad

17 augusti 2021

Läs mer

Se alla artiklarna
Barnsjuksköterska i mobilen

Vi kan det mesta om de minsta

Få trygg rådgivning för barnsjukvård, snabbt och enkelt via Knodd i Android och iOS.

  • Alltid kostnadsfritt

  • Endast barnspecialister med 5+ års erfarenhet

Ladda ner Knodd på App StoreLadda ner Knodd på Google Play

4.98